Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

Potvrđena optužnica za Pipino ubojstvo

Share
avatar
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 52

Potvrđena optužnica za Pipino ubojstvo

Postaj  Boce-Team on 12.12.11 12:28

Osnovni sud Brčko distrikta potvrdio je optužnicu potiv Branka Matića iz Donjih Vitanovića za ubojstvo Ive Zečevića(Pipe), iz Donjeg Zovika koje se dogodilo 3. prosinca 2011. godine, doznajemo iz ovog suda.

Optuženi Matić se tereti da je toga dana, oko 2 sata, u dnevnoj sobi svoje obiteljske kuće, nakon kraćeg sukoba sa Zečevićem, ubio oštećenog sa dva zamaha mesarskim nožem u predjelu grudi, nanoseći mu probodne rane srca i drugih vitalnih organa, usljed čega je Zečević preminuo.

Nakon toga, optuženi je pokušao prikriti tragove počinjenog zločina odbacivanjem noža izvan kuće, spaljivanjem garderobe i čišćenjem mjesta izvršenja krivičnog djela, da bi sljedeće noći beživotno tijelo oštećenog odvezao u njivu udaljenu oko 1.000 metara od svoje kuće, polio ga benzinom, zapalio i ostavio da izgori.

Istragom koju je Tužteljstvo Brčko distrikta okončalo 12. ožujka ove godine, podizanjem optužnice, prikupljeno je dovoljno dokaza koji potvrđuju osnovanu sumnju da je optuženi Matićč počinio krivično djelo za koje se optužnicom tereti, navodi se u priopćenju iz Suda.

http://radio-brcko.co.ba/Zadnja promjena: Boce-Team; 24.03.12 4:13; ukupno mijenjano 7 put/a.
avatar
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 52

Re: Potvrđena optužnica za Pipino ubojstvo

Postaj  Boce-Team on 12.12.11 20:17
Svirepo ubistvo 48-godišnjeg Ive Zečevića izvršio je Branko Matić/47/ iz Donjih Vitanovića kod Brčkog koji je policiji uz prisustvo advokata to i priznao, potvrđeno je za portal „otisak.ba“.

-Policija je nakon zaprimanja prijave o pronalasku muškog leša na licu mjesta zatekla nagorjele ostatke tijela. Leš se nalazio u njivi zvanoj Bare. Obzirom na način izvršenja ubistva djelo je kvalifikovano kao ubistvo na svirep i podmukao način- kazao je na press konferenciji šef policije u Brčkom Goran Lujić.

Ubistvo je izvršeno 3.decembra ove godine u Donjim Vitanovićima, a nestanak Zečevića nije bio prijavljen.

Šef brčanske policije sa svojim saradnicima Mustafom Aletom, zamjenikom šefa krim policije i portparolom Halidom Emkićem nije želio govoriti o detaljima ovoga ubistva, osim da je zbog osnova sumnji B.M lišen slobode.

-Za krivično djelo ubistva na svirep i podmukao način zaprijećena je kazna od 10 godina do dugotrajnog zatvora. B.M je priznao izvršenje krivičnog djela. Istraga još traje- kaže Lujić.

Motivi ovoga svirepog ubistva još uvijek nisu poznati, obzirom da su se Matić i Zečević od ranije poznavali i da su bili u dobrim, poznaničko-prijateljskim odnosima.

-Osumnjičeni je ranije osuđivan. Prije nekoliko godina ova osoba je imala presudu vezanu za izvršenje krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti- kazao je Lujić, ne želeći govoriti o detaljima.


avatar
Boce-Team
Admin

Broj postova : 1408
Points : 3017
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 52

Re: Potvrđena optužnica za Pipino ubojstvo

Postaj  Boce-Team on 23.03.12 22:01


Pronađen mrtav Ivo Zečević-Pipo iz Donjeg Zovika

Juče 11.12.2011.g., pronađen je mrtav i zapaljen Ivo Zečević-Pipo iz Donjeg Zovika. Koliko je do sada poznato njega je nožem još 03.12.2012. godune, nožem ubio Branko Matić, 47 godina, iz Donjih Vitanovića, koji je danas i uhićen.

Beživotno, nagorjelo, Pipino tijelo jučer su pronašli mještani u jednoj njivi, zvanoj Bare, u Bukviku.

Prema informacijama Policije, najvjerojatniji motiv ovog svirepog ubojstva su narušeni prijateljsko-poznanički odnosi, te psihološki profil počinitelja, koji je od ranije bio poznat policiji.

Ubojica je žrtvu ubio na drugoj lokaciji, te ga naknadno prenio na lokaciju na kojoj je pronađen. Tu ga je i zapalio u pokušaju prikrivanja tragova zločina.

Tijelo ubijenog prevezeno je na patološki odjel brčanske bolnice radi obavljanja obdukcije.http://posavski-obzor.info/vijesti/ubojstvo-u-bukviku

http://radio-brcko.co.ba/ubojstvo-na-svirep-i-okrutan-nacin/


Sponsored content

Re: Potvrđena optužnica za Pipino ubojstvo

Postaj  Sponsored content


    Sada je: 24.04.18 1:14.