Boće

Samo jedno je Boće

Navigation

Prijatelji

Sve vijesti

svevijesti

Boće iz zraka

Boce iz zraka

"Naša stranka" traži od dr. Domića da se ispriča zbog Hrvatskog dresa

Share

Boce-Team
Admin

Broj postova : 1404
Points : 3005
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 51

"Naša stranka" traži od dr. Domića da se ispriča zbog Hrvatskog dresa

Postaj  Boce-Team on 16.06.12 1:22

Odbor Naše stranke Brčko Distrikta osuđuje pojavljivanje dogradonačelnika Brčko Distrikta Ante Domića na sjednici Vlade Brčko Distrikta BiH u dresu nogometne repezentacije Hrvatske

Stav Naše stranke je da takvo ponašanje dogradonačelnika Domića, u navedenim okolnostima, nije prikladno funkciji koju obavlja, te da je neodgovorno prema građanima Brčko Distrikta, bez obzira na njihovu vjersku, nacionalnu i političku pripadnost, ali i prema državi Bosni i Hercegovini čiji je službenik.

Odbor NS-a u Brčkom traži od dogradonačelnika Domića da se javno ispriča svim građanima Brčko Distrikta zbog svog neprimjerenog ponašanja, ili da podnese ostavku, ukoliko nije u stanju uvažvati Brčko Distrikt kao ustavnu kategoriju Bosne i Hercegovine i njegove institucije.

Naša stranka


Zadnja promjena: Boce-Team; 18.06.12 23:38; ukupno mijenjano 1 put.

Boce-Team
Admin

Broj postova : 1404
Points : 3005
Reputation : 4
Join date : 15.05.2008
Age : 51

Re: "Naša stranka" traži od dr. Domića da se ispriča zbog Hrvatskog dresa

Postaj  Boce-Team on 16.06.12 1:23

Zamjenik gradonačelnika Brčko distrikta dr. Anto Domić došao je jutros na sjednicu lokalne Vlade u dresu reprezentacije Hrvatske.

“Danas mi je imendan i gradonačelnik Miroslav Gavrić mi je poklonio dres, pa sam, kako to bonton nalaže, htio odmah da isprobam taj dar”, objasnio je Domić, koji je u dresu ostao do kraja sjednice.
Upitan šta očekuje od sutrašnje utakmice između Hrvatske i Italije, zamjenik gradonačelnik Brčkog je odgovorio da se nada dobroj i srčanoj igri “vatrenih”.

“Ako bude tako, onda je rezultat neupitan”, rekao je Domić.
(avaz.ba)


    Sada je: 25.02.17 9:33.